0653 795 174 info@oogvoorbrein.nl

20161215_175028Deze week zwaait er weer een leerling af. Toch altijd een speciaal moment waarbij we proberen om iets extra leuks te doen.

Standaard vraag is altijd: Wat vond je nu het allerleukste om te doen bij mij? En ja, je raadt het al, het standaard antwoord is bijna altijd: de trampoline!

Wat doen we nu eigenlijk op die trampoline en waarom is het zo leuk, maar bovenal zo goed voor je? Op de trampoline gaan we niet alleen springen maar we doen ook evenwichtsoefeningen en heerlijke ontspanningsoefeningen, ook spelen we een spel met een bal. We hebben samen heel veel lol maar er is wetenschappelijk bewezen dat het speciale trainingsprogramma er toe bijdraagt dat de zintuigen, het evenwichtsorgaan en heel belangrijk, de hersenhelften  beter gaan samenwerken. En wat is er nu leuker dan de tafels springen op de trampoline?

Ik weet zeker, als ik mijn vriendje deze week vraag, wat hij nog heel graag wil doen, dat dat de trampoline zal zijn. Voor hem met name de ontspanningsoefeningen want die vindt hij heerlijk!